Bistriţa : Fotbalul bistriţean în doliu după moartea lui Constantin Cârstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componenţii  clubului ACF Gloria 1922 Bistriţa vor purta banderole negre astăzi de la ora 19.00, la meciul cu FC Braşov din sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, în memoria fostului antrenor şi director tehnic Constantin Cârstea.

Constantin  Cârsetea, fostul antrenor şi director tehnic, al echipei Gloriei Bistriţa  a încetat din viaţa în noaptea de duminică spre luni, într-un spital din Piteşti, răpus de cancer. 

Potrivit site-ului oficial al clubului Gloria Cârstea va fi înmormântat miercuri 18 noiembrie, în jurul prânzului, la Cimitirul Sf. Gheorghe din Piteşti, acolo unde işi doarme somnul de veci şi legenda Nicolae Dobrin, cel care i-a fost coechipier la FC Argeş şi coleg de camera mai bine de un deceniu. În prealabil, cortegiul funerar se va opri la Stadionul Nicolae Dobrin, unde se va ţine o slujba de pomenire.

“Suntem trişti că a plecat dintre noi un om care a contribuit la cele mai mari performanţe din istoria clubului. Constantin Cârstea va rămâne mereu în amintirea noastra. Dumnezeu sa-l odihnească!”  a declarat pentru site-ul oficial al clubului, www. acfgloria.ro, Razvan Grec, director general adjunct al clubului.

Înainte de meciul din această seară se va ţine  cel mai probabil şi un minut de reculegere în memoria fostului director.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite