Consilierii locali nu vor să dea parcări unui hotel de un milion de euro din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotelul Navona vrea un teren de la primărie să-şi amenajeze parcare
Hotelul Navona vrea un teren de la primărie să-şi amenajeze parcare

Consilierii locali au decis că hotelul Navona din Bistriţa va trebui să se descurce singur cu locurile de parcare, deoarece ei nu-i concesionează spaţiul din vecinătate.

Proprietarul hotelului Navona, situat pe strada Strâmbă în Bistriţa, Alexandru Olteanu, a făcut o adresă Consiliului Local Bistriţa prin care cere concesionarea unui teren din apropiere pentru al transforma în parcare. Conform adresei înaintate către CL Bistriţa, SC Navona Business SRL intenţionează să acceseze fonduri europene pentru finaşizarea dotărilot la hotelul care a costat deja peste un milion de euro.

Consilierii au respins solicitarea lui Alexandru Olteanu deoarece atunci când a fost autorizată construirea hotelului s-a pus ca şi condiţie asigurarea parcărilor pe terenul personal.

„Considerăm ca nu este posibilă şi nu se justifică concesionarea parcării de pe strada Strâmbă. Când am dat autorizaţia de construire, în proiect erau prevăzute şi locuri de parcare, dacă nu au respectat acest lucru, acum va trebui să găsească singuri o soluţie", a declarat Camelia Tabără, preşedintele Comisiei Economice, care a dat aviz nefavorabil acestui proiect.

Cu doa opt voturi „pentru", consilierii locali au respins ca neoportună solicitarea prvind închirierea sau concesionarea  terenului pentru parcare auto

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite