Concurs de gătit gulaş în Pădurea Schullerwald

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Bistriţa va organiza duminică, 20 mai, în Pădurea Schullerwald, cu începere de la ora 9.00, un concurs culinar de gătit gulaş, mâncare tradiţională ungurească.

Evenimentul se înscrie în calendarul acţiunilor organizate cu ocazia „Maialului bistriţean maghiar", sărbătoare aflată la cea de-a 12-a ediţie.

Municipalitatea va pune la dispoziţia concurenţilor, gratuit, lemnele de foc, două ingrediente de bază (carnea şi cartofii) şi va amenaja corespunzător spaţiile de lucru.

Cei interesaţi să intre în competiţie trebuie să dispună de un ceaun cu o capacitate de minimum 20 de litri, să asigure din resurse proprii celelalte ingrediente necesare, iar la final vor trebui să distribuie gratuit celor prezenţi minimum 30 de porţii din gulaşul preparat.

Concursul este deschis atât persoanelor fizice, cât şi agenţilor economici, care se pot înscrie pânâ miercuri, 16 mai, pentru detalii suplimentare cei interesaţi putându-se adresa Serviciului Educaţie, Turism din cadrul Primăriei Bistriţa, tel: 0756-222.019.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite