Concert Stradivarius în sprijinul copiilor cu dizabilităţi din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tomescu va concerta în deschiderea Galei Inocenţii
Alexandru Tomescu va concerta în deschiderea Galei Inocenţii

Deschiderea celei de-a V-a ediţii a Galei Inocenţii, cel mai mare eveniment caritabil din Bistriţa, se va face cu un spectacol extraordinar susţinut de Alexandru Tomescu, violonistrul care cânt pe un Stradivarius original.

Gala Inocenţii a ajuns la cea de-a V-a ediţie şi promite să fie un eveniment extraordinat de la început până la final. Prima parte a evenimentului va avea loc la Sinagoga Bistriţa, acolo unde Alexandru Tomescu, cel care susţine spectacole la singura vioară Stradivarius din ţară, alături de alţi doi muzicieni extraordinari, Trio Strad, vor concerta începând cu ora 18 pentru participanţii la Gală. Tomescu a participat şi la ediţia de anul trecut a evenimentului, dar atunci a venit singur şi nu a cântat la Stradivarius ci la o vioară normală.

De acolo spectacolul se mută la Hotelul Coroana de Aur unde va avea loc o licitaţie de obiecte, tombolă şi spectacol susţinut chiar de copiii ajutaţi de Fundaţia Inocenţii prin această acţiune. Preţul participării este de 250 de lei de fiecare persoană, bani la care se adaugă donaţiile celor prezenţi şi licitaţiile.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite