Comelf SA va amenaja magazinul de prezentare al Gloriei Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spaţiul Gloriei este situat pe strada Dornei, în centrul oraşului
Spaţiul Gloriei este situat pe strada Dornei, în centrul oraşului

Gloria Bistriţa a primit în chirie un spaţiu de la Primăria în una dintre zonele cele mai bune ale oraşului, pe strada Dornei. Pentru amenajarea spaţiului clubul a discutat cu societatea comercială Comelf SA.

În ciuda perioadei foarte dificile prin care trece clubul de fotbal Gloria Bistriţa vrea să-şi deschidă un magazin de prezentare în speranţa că vor reuşi să obţină ceva bani şi de acolo. Spaţiul pentru acest magazin l-au primit încă de acum doi ani de la Primărie pe strada Dornei, iar miercuri au prelungit contractul de închiriere. În prezent clubul este în discuţii cu Comelf SA pentru amenajarea acelui loc. „Clădirea este deteriorată, iar investiţia necesară acolo este foarte mare. Am discutat cu domnul Şomodi de la Comelf şi aşteptăm să ne spună dacă pot să facă acele lucrări şi sumele necesare. Dacă va fi vorba de investiţii foarte mari, să trebuiască să intervenim şi la partea superioară a clădirii, la mansardă şi la faţadă atunci suma va fi uriaşă deoarece trebuie respectat caracterul istoric al clădirii", explică Alexandru Hatfaludi, administratorul Complexului Gloria Bistriţa.

I-a scos cu securea afară din clădirea

Spaţiul de pe strada Dornei este unul problematic atât din punct de vedere al investiţiei cât şi al locatarilor din zonă. „Anul trecut când am mers acolo să schimbăm lacătele şi să vedem ce investiţii sunt necesare m-am trezit că a venit proprietarul de sus cu securea la mine să mă scoată afară spunând că spaţiul este al lui. A trebuit să iau cu mine jandarmi ca să pot intra acolo", povesteşte fostul director de marketing al clubului Călin Farcaş.

După ce vor reuşi să facă acel spaţiu funcţional, clubul plănuieşte să deschidă acolo un magazin de prezentare cu echipamente, fulare şi materiale promoţionale precum şi o casă de bilete care să funcţioneze pe tot parcursul săptămânii. „Majoritatea cluburilor din ţară au astfel de magazine şi sperăm să meargă şi la noi. Ne-am tot gândit şi nu prea avem ce altă destinaţie să-i dăm deoarece este foarte mic spaţiul. Oricum, până îl vom putea deschide acela, vom amenaja un astfel de magazin în recepţia hotelului clubului şi la chioşcul de lângă Aquabis unde se adună în prezent materialele contondente de către jandarmi la intrarea la meciuri", spune Hatfaludi.

Tricourile Gloriei nu prea se vând

Ca un prim pas, clubul a început să vândă de câteva etape tricouri cu însemnele echipei pe stadion, la meciurile pe care Gloria le joacă pe teren propriu. „Încă nu prea am vândut mare lucru, numărul celor care se arată interesaţi este mare, dar când vine vorba de cumpărat nu se înghesuie lumea", adaugă Hatfaludi.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite