Clujeni prinşi la Bistriţa la furat de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 170 de kilograme de fier vechi au fost recuperate de către poliţiştii în decurs de trei zile în judeţul Bistriţa-Năsăud, unul dintre hoţi a venit tocmai din judeţul Cluj pentru a fura la Bistriţa.

Un bărbat din judeţul Cluj şi unul din Bistriţa au fost prinşi vineri de către poliţiştii bistriţeni în timp ce transportau 150 de kilograme de fier vechi  furat de la o societate comercială din oraş. „D. Ionel  de 44 ani din Leşu și P.  Nicolae de 38 ani din  Băbciu  jud. Cluj, transportau cu două cărucioare, mai multe deşeuri de fier vechi. Din verificările efectuate s-a constatat că aceștia au sustras cantitatea de 150 kg fier vechi din incinta unei societăți comerciale. Întreaga cantitate de fier vechi sustrasă, în valoare de aproximativ 120 lei, a fost recuperată şi restituită societăţii păgubite", explică subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan. Purtătrul de cuvânt al IPJ BN.

O zi mai târziu, în Beclean au mai fost prinşi încă trei hoţi de fier vechi. L. Tiberiu de 26 ani L.  Gavrilă de 23 ani şi C. Voichiţa de 21 ani, toţi din Beclean, transportau cu un cărucior 20 kg fier vechi, furat din incinta spitalului din oraş.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite