Clădirile istorice din Bistriţa cad în capul trecătorilor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucăţi de tencuială au căzut din casa din Piaţa Centrală numărul 10
Bucăţi de tencuială au căzut din casa din Piaţa Centrală numărul 10

Bucăţi mari de tencuială de pe casă de la numărul 10 din Piaţa Centrală au căzut astăzi pe stradă fiind la un pas să-l lovească în cap pe un trecător.

Un bărbat care trecea în jurul orei 12.00 prin Piaţa Centrală din Bistriţa a avut surpriza ca la o secundă după ce a trecut prin dreptul imobilului numărul 10 să se trezească că o bucată uriaşă de tencuială s-a spart pe trotuar. „Bărbatul s-a speriat foarte tare. A fost un miracol că nu l-a lovit în cap. Şi nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva. Zilele trecute a căzut un oblon uriaş de la un geam. Noi ştiam că sunt probleme cu clădirea şi am încercat să le spunem angajaţilor de la primărie care au pus streaşina la clădire că trebuie făcute lucrări de reparaţie, dar au spus că nu au autorizaţie să facă nimic pentru că e monument istoric. Atât tencuiala cât şi balconul casei sunt foarte şubrede şi ne putem trezi în orice moment să se repete ceea ce s-a întâmplat azi", povesteşte Jean Sava, proprietarul magazinului care se află la parterul casei.   

Bucăţi de tencuială au căzut din casa din Piaţa Centrală numărul 10

CLICK pe poze pentru galerie foto

Agenţi de la Poliţia Locală s-au prezentat la faţa locului, după ce au fost anunţaţi de proprietarii casei şi au încercuit zona cu o badă de protecţie pentru ca alţi trecători să nu fie puşi în pericol. „Va veni cineva să cureţe mizeria de aici şi luni vom lua măsură pentru a se repara acea zonă din clădire. Din nefericire este vorba de o lucrare de anvergură care va presupune o investiţie destul de mare şi timp", susţine viceprimarul George Avram.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite