Bistriţa : Ana-Maria Cherecheş n-a mai apucat să fie mireasă în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Ana-Maria Cherecheş n-a mai apucat să fie mireasă în viaţă
Bistriţa : Ana-Maria Cherecheş n-a mai apucat să fie mireasă în viaţă

Accidentul în care a murit marţi dimineaţa a despărţit-o de Andrei, iubitul ei. Familia fetei au dat o slujbă pentru ea, înainte ca Ana-Maria să plece la Bucureşti.

Citeşte şi
Victimele „ucigaşului cu Porsche“ de la Cluj, înmormântate împreună

La capela de pe deal, azi -dimineaţă, era doar bunica fetei, Susana Sabău, care plângea lângă trupul neînsufleţit al nepoatei sale. Îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă şi aşezată într-un sicriu complet alb, Ana-Maria îşi lua la revedere de la toţi cei care au cunoscut-o. Printre suspine de durere, bunica povesteşte despre planurile fetei şi spune că nu şi-ar fi imaginat că va ajunge să îşi îngroape nepoata pe care a crescut-o de mică. „În loc să stea ea lângă copârşăul meu, să stau lângă al ei? Înainte să plece la Bucreşti, am rugat-o pe mama ei Ana să dea o slujbă la biserică să îi meargă bine la fată, că se ducea la concurs. Şi nu o mai venit, sărăca. Părinţii nu mai ştiu ce să facă“, spune bătrâna. Aceasta adaugă că fata urma să se mute într-un apartament din oraş şi că avea de gând să se şi căsătorească, după ce îşi făcea un rost în viaţă.

Alina a văzut-o ultima dată sâmbătă

Alina Peter, o prietenă a Anei, spune că au petrecut împreună sâmbătă, la o ziua de naştere. „Sâmbătă a fost la ziua mea de naştere, cu toate prietenele. E adevărat că era un pic mai supărată, dar nimeni nu se gândea că se va întâmpla asta“, spune Alina, care a fugit de la serviciu două clipe pentru a-şi lua rămas-bun de la prietena ei, plecată prea devreme dintre cei vii. Aceasta mai spune că Ana-Maria avea şi un prieten care îi era foarte apropiat. „Nu ştiu dacă vroia să se căsătorească. Vroia o carieră şi ţinea să aibă pe cineva aproape. L-a iubit mult pe Andrei şi Andrei a iubit-o la fel de mult. Îmi spunea Andrei că acum, când şi-a găsit sufletul pereche în ea, a pierdut-o“, povesteşte Alina.

Era o fată veselă şi zâmbitoare

Vestea că Ana-Maria se afla printre victimele accidentului rutier din Braşov a căzut ca un trăsnet peste toţi colegii ei de muncă, din Inspectoratul de Poliţie. „Nu am văzut-o niciodată supărată sau vorbind  nepoliticos. Era tot timpul zâmbitoare şi toată lumea avea o părere foarte bună despre ea. Îi plăcea să citească şi să înveţe. Vroia să îşi schimbe locul de muncă pentru altul mai bun“, spune Maria Motântan, o colegă de 23 de ani a Anei. O fotografie a Anei a fost afişată, în această dimineaţă, pe uşa de la un birou, chiar la intrare în sediul poliţiei. Cu un zâmbet larg, aşa a vrut familia să rămână Ana-Maria în amintirile celor care au cunoscut-o. „Era exact ca în poza aceasta: Zâmbitoare!“, mai spune colega ei de serviciu.

A murit din cauza unui traumatism toracic

Rudele Anei-Maria Cherecheş spun că fata nu a fost lovită puternic în urma accidentului. De altfel, singurele urme vizibile sunt câteva vânătăi în zona feţei. Moartea a survenit ca urmare a unui traumatism toracic. Ana-Maria Cherecheş avea 24 de ani şi a murit marţi dimineaţa, în accidentul de pe DN13, din localitatea braşoveană Rupea. Se întorcea de la Bucureşti, unde a susţinut un examen pentru postul de director adjunct economic la Direcţia Agricolă şi de Dezvoltare Rurală, pe care l-a şi luat, de altfel.

Ana-Maria Cherecheş va fi înhumată mâine, la ora 12.00, în cimitirul oraşului.

Cum aţi cunoscut-o pe Ana-Maria Cherecheş?

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite