Bistriţa : Ana-Maria Cherecheş a ajuns acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa :  Ana-Maria Cherecheş a ajuns acasă
Bistriţa : Ana-Maria Cherecheş a ajuns acasă

Familia a adus-o pe tânără într-un sicriu alb. Trupul neînsufleţit se află la capela de pe Deal

Trupul Anei-Maria Cherecheş, tânăra care a murit în urma accidentului de marţi dimineaţa de la Rupea, a ajuns acasă, în jurul orei 16.00. Fata a fost adusă de către părinţii şi fratele ei într-un sicriu complet alb. Ana-Maria va fi înmormântată vineri, în cimitirul din Bistriţa. 

„Era o fată veselă şi zâmbitoare“

Vestea că Ana-Maria se afla printre victimele accidentului rutier din Braşov a căzut ca un trăsnet peste toţi colegii ei. Nimeni nu şi-a putut imagina că aşa ceva i se putea întâmpla tocmai unei fete de 24 de ani.  Regretele pentru moartea prematură a fetei au schimbat complet faţa instituţiei, de două zile. Cei care vorbesc despre Ana-Maria spun că era o fată foarte veselă şi zâmbitoare, ambiţioasă şi silitoare. „Nu am văzut-o niciodată supărată sa vorbind  nepoliticos. O cunoşteam pe Ana-Maria de vreo trei-cinci luni. Era secretară şi venea de multe ori pe săptămână la mine să îi dau corespondenţa. Era tot timpul zâmbitoare şi toată lumea avea o părere foarte bună despre ea. Nu era genul de persoane care să iasă prea mult. Îi plăcea să citească şi să înveţe. Vroia să îşi schimbe locul de muncă pentru altul mai bun. Era tânără şi era normal“, spune Maria Motântan, o colegă de 23 de ani a Anei. Acesta adaugă că vestea i-a şocat pe toţi. „Pe mine m-au sunat să îmi spună a Ana a fost victima unui accident rutier. Colegii treceau prin Inspectorat cu faţa căzută şi foarte trişti“, mai spune Maria.

Ana-Maria avea doar 24 de ani şi a lăsat în urmă doi părinţi şi un frate. Marţi dimineaţa fata se afla în microbuzul care a intrat într-un tir. Se întorcea de la Bucureşti, unde a susţinut un examen pentru postul de director adjunct economic la Direcţia Agricolă şi de Dezvoltare Rurală, pe care l-a şi luat, de altfel.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite