Ceaţă densă la munte în Bistriţa-Năsăud. Se circulă cu dificultate pe Tihuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe drumurile de munte se circula dificil
Pe drumurile de munte se circula dificil

O ceaţă densă s-a lăsat marţi dimineaţa în Pasul Tihuţa, din judeţul Bistriţa-Năsăud, iar circulaţia rutieră se derulează cu dificultate, din cauza vizibilităţii reduse în zona de munte a DN 17.

Poliţiştii şi drumarii bistriţeni le recomandă şoferilor care au de ajuns în Moldova prin pasul Tihuţa să circule cu mare atenţie şi cu viteză redusă, din cauza ceţii care s-a lăsat şi care scade drastiv vizibilitatea pe Drumul Naţional 17.

„Starea drumului este bună, dar ceaţa este cea care ne dă bătăi de cap. Din fericire, nu este polei şi nici zăpadă pe drum, aşa că şoferii care circulă cu atenţie sporită nu au de ce să-şi facă griji", a declarat Vasile Curteanu, şeful Direcţiei de Drumuri şi Poduri, districtul Bârgău.

Meteorologii spun că nu sunt aşteptate ninsori în judeţ decât la sfârşitul acestei săptămâni şi adaugă faptul că stratul de zăpadă la nivelul judeţului nu a foarte mare. „La Valea Străjii este cel mai gros strat de zăpadă, de 16 centimetri. În rest este în scădere", declară dispecerul Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite