Bistriţa: Cea mai frumoasă româncă şi-a început ziua cu o oră de filosofie (GALERiE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Cea mai frumoasă româncă şi-a început ziua cu o oră de filosofie (GALERiE FOTO)
Bistriţa: Cea mai frumoasă româncă şi-a început ziua cu o oră de filosofie (GALERiE FOTO)

Loredana Salanţă a început abia astăzi şcoala. Câştigătoarea titului de Miss World România şi-a început prima zi din clasa a XII-a cu o oră de filosofie. VEZI AICI O GALERIE FOTO

Loredana Salanţă, încoronată recent drept cea mai frumoasă femeie din România, a început, astăzi, şcoala. Plină de emoţii, fata a intrat în sala de clasă ca orice liceean şi a participat la prima oră de filosofie. Şi-a surprins colegii, care nu se aşteptau să o vadă chiar de astăzi la şcoală, şi s-a aşezat cuminte în ultima bancă de la geam.
 
Miss România a fost o şcolăriţă

Loredana a început şcola cu două săptămâni mai târziu decât colegii ei. „M-au felicitat toţi colegii, de dimineaţă. Toţi s-au purtat la fel cu mine, ca şi până acum şi nu cred că o să îşi schimbe atitudinea. Nu m-am simţit invidiată”, spune, printre multe zâmbete, liceeana. Loredana este elevă la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, la profilul Istorie Ştiinţe Sociale- Engleză intensiv, în clasa a XII-a E. Pentru anul terminal, Loredana ştie că va fi greu, dar e convinsă că va reuşi să se ocupe şi de pregătirea concursului de miss, din iarnă, organizat în Africa de Sud, fără să uite să înveţe şi pentru examenul de bacalaureat. „Nu o să fie uşor, pentru că o să fiu nevoită să lipsesc mult de la şcoală, dar am să învăţ. Şcoala este pe primul loc, pentru mine. Voi lua cărţi cu mine, în plecările mele şi o să citesc”, spune Loredana. Frumoasa bistriţeancă recunoaşte că îi place româna, istoria şi geografia, iar pe viitor, vrea să se înscrie la facultatea de drept şi la cea de actorie. 

Diriginta, mândră de realizările elevei

Doina Petrean este diriginta clasei a XII-a E şi spune despre Loredana că este o fată foarte sensibilă, muncitoare şi care ştie ce vrea. „Din clasa a IX-a, mi-a spus că vrea să facă modelling. Era foarte hotărâtă. I-am spus atunci că o voi susţine, atâta timp cât va şti să se împartă între şcoală şi această pasiune. Când am aflat că a câştigat concursul de miss, am venit la şcoală să le spun colegilor ei de clasă. Loredana este o fată foarte sensibilă, serioasă şi timidă. Învaţă bine, anul trecut a avut media generală 9. Mă bucur foarte mult pentru reuşita ei şi îi vom pregăti o surpriză, în clasă”, mai spune Doina Petrean.

Colegii o admiră pe Loredana

Alexandru Chiciudean este colegul de bancă al Loredanei şi spune că se simte foarte bine să împartă pupitrul cu cea mai frumoasă fată din România. „Sunt onorat să o am pe Loredana colegă de bancă. E un om bun, care te ajută mereu când ai nevoie”, spune colegul de clasă din ultima bancă de la geam. Şi Ana-Maria Răileanu se bucură pentru reuşita Loredanei. „Mi-e şi colegă şi prietenă. E o persoană deosebită, cu o inimă foarte mare”, spune liceeana.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite