Căsătorii de Dragobete pe pietonalul din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balul Dragobetelui începe la ora 18.00
Balul Dragobetelui începe la ora 18.00

Cuplurile de îndrăgostiţi din Bistriţa vor avea ocazia de a se căsători pentru o zi cu ocazia sărbătorii româneşti a iubirii pe data de 24 februarie.

Primăria Bistriţa va organiza un târg de Dragobete pe pietonalul Liviu Rebreanu din oraş, iar cuplurile de îndrăgostiţi vor avea ocazia de a fi căsătoriţi de primar pentru o zi. Manifestările de Ziua Îndrăgostiţilor vor începe la ora 13.00 când se dă startul jocurilor şi concursurilor organizate pe pietonal. În cadrul acestor concursuri vor fi probe de karaoke, ateeiere de dansuri populare sau concurs de declaraţii de dragoste în versuri.

La ora 14.30 va începe oficierea căsătoriilor de către primar, iar apoi la ora 15.00 se va dansa Hora îndrăgostiţilor.

Pe tot parcursul zilei pe pietonal va funcţiona un târg la care şi-au aunţat participarea meşteri populari din judeţ, dar li elevi de la şcolile din muniipiu.

Seara, la Colegiul Tehnic Infoel va avea loc începând cu ora 18.00 Balul Dragobetelui. "La cea de-a cincea ediţie a sărbătorii Dragobetelui vor participa elevi de la colegiile şi grupurile şcolare din municipiu, ONG-uri de profil. Intrarea la bal se va face pe bază de invitaţie, condiţia de participare fiind deţinerea unui element din costumul popular", transmite purtătorul de cuvând al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite