Casa de Cultură Bistriţa se mută în cort. Află unde va fi amplasat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala de spectacole a Centrului Cultural Municipal George Coşbuc Bistriţa va fi mutată într.un cort pe perioada cât cădirea în care funcţionează acum va fi renovată. Primarul a anunţat vineri că acel cort va fi amplasat în piaţa Centrală şi nu pe pietonalul Liviu Rebreanu aşa cum se vorbea înainte.

La începutul lunii martie, cortul de 130.000 de lei şi cu o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, cumpărat de către Primăria Bistriţa pentru a găzdui spectacolele Centrului Cultural Municipal va fi montat pe latura estică a Pieţei Centrale, zonă care va intra în reabilitare şi va fi închisă circulaţiei rutiere. „După ce vor începe lucrările de modernizare a Pieţei Centrale această zonă va fi amenajată special pentru cort şi nu va mai trebui să punem podea pe jos, ceea ce ar fi costat foarte mult. Vom pune doar o mochetă, economisind bani", a declarat primarul Ovidiu Creţu.

În cort se vor ţine doar spectacolele care până acum aveau loc în sala maare a clădirii din Parcul Municipal, iar activitatea artiştilor şi a angajaţilor CCM George Coşbuc, va fi mutată în clădirea de pe pietonalul Liviu Rebreanu numărul 33.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite