Capturi zilnice de brazi la Bistriţa. Încă 38 de brazi confiscaţi în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au verificat fiecare maşină care transporta brazi
Poliţiştii au verificat fiecare maşină care transporta brazi

Începând cu acest sfârşit de săptămână, poliţiştii prind zilnic persoane care încearcă să intriducă în Bistriţa brazi tăiaţi ilegal în vederea comercializării înaintea Crăciunului.

Luni după masa poliţiştii alături de angajaţii Ocolului Silvic Plaiurile Heniului au reuşit să-l prindă pe P.I. de 21 de ani din Rodna în timp ce transporta lemn din munte în valoare de 3.323 de lei. „Tânărul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Plaiurile Heniului. De asemenea, au fost confiscați și 10 brazi transportați cu un atelaj hipo de L.P de 35 ani din comuna Ilva Mare, care au fost  predați Ocolului Silvic Valea Ilvelor", transmite subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Marţi, oamenii legii au mai realizat o captură de brazi, tot pe Valea Ilvelor. „În cadrul activităților, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale pentru încălcarea legislației silvice și au fost ridicați în vederea confiscării 28 de pomi de Crăciun în valoare estimată de 798 lei", adaugă Antonela Gorgan.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite