Cantităţi uriaşe de porumb scoase la vânzare ilegal la Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au depistat vânzătorii fără acte din piaţă
Jandarmii au depistat vânzătorii fără acte din piaţă

Un bărbat din Viişoara vinedea peste o jumătate de tonă de porumb boabe de contrabandă, iar un altul telefoane mobile fără documente. Amândoi au fost amendaţi cu 2500 de lei de către jandarmi

Iacob R. de 51 de ani din Viişoara comercializa în piaţa din oraşul Năsăud, 538 kg de porumb boabe fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport, ca urmare a fost sancţionat cu 1.000 de lei amendă, iar porumbul a fost confiscat.

Tot la Năsăud, Moldovan C. de 42 de ani din localitate a fost sancţionat de jandarmi cu 1.500 de lei amendă pentru scoaterea la vânzare a cinci telefoane mobile second-hand fără a deţine documente legale de provenienţă.

„În cadrul acestor acţiuni jandarmii au mai aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, respectiv opt amenzi în valoare de 3.800 de lei şi cinci avertismente scrise, pentru abateri de la prevederile Legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite", explică Georgeta Căşvan, purtătorul de cuvânt al IJJ BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite