Cabană de lemn incendiată în ajunul Revelionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu
Incendiu

O cabană de 140 de metri pătraţi din Bistriţa-Bârgăului a ars aproape în totalitate vineri dimineaţa. Pompierii nu au reuşit să salveze mare lucru,deoarece focul s-a extins cu repeziciune şi cabana era construită din lemn.

O cabană de pe valea Pietroasă din Bistriţa Bârgăului a fost cuprinsă de flăcări în jurul orei 05.00 dimineaţa. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, dar focul s-a propagat cu rapiditate. „În sprijinul pompierilor militari au intervenit pompierii voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Bistriţa-Bârgăului şi Prundu Bârgăului. S-a acţionat cu două ţevi tip „C" şi o ţeavă de înaltă presiune tip „D" pentru lichidarea incendiului care s-a propagat cu violenţă, deoarece cabana era construită din material lemnos", a declarat plutonierul Marian Rus.

Au ars aproximativ 140 metri pătraţi din suprafaţa cabanei şi din mansarda acesteia, imobilul fiind distrus în proporţie de aproximativ 85%. Intervenţia a durat aproximativ trei ore. Cauza probabilă este un coş de fum necurăţat.

În cabană se aflau şase tineri veniţi la munte pentru a petrece Revelionul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite