COINCIDENŢĂ Doi tineri beţi, fără permise şi cu maşini neînmatriculate prinşi de poliţiştii bistriţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au oprit în trafic pe cei doi
Poliţiştii i-au oprit în trafic pe cei doi

Poliţiştii bistriţeni au prins în doar două zile, doi tineri fără permise de conducere şi aflaţi sub influenţa alcoolului la volanul a două maşini neînmatriculate

Doi tineri din Bistriţa-Năsăud au fost prinşi de poliţişti în weekend conducând fără permis maşini neînmatriculate.

Primul caz a fost vineri noaptea, în beclean, când a fost oprit în trafic Adrian B. de 21 de ani din Uriu, care conducea fără permis. După ce a fost testat cu etilotestul, poliţiştii au costatat că tânărul avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult chiar, maşina pe care o conducea avea numere de înmatriculare expirate şi nu avea voie să circule pe drumurile publice din România.

Sâmbătă seara, în Rusu de Sus, tot poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Beclean, au întâlnit încă un caz asemănător. Remus M. de 23 de ani din Nuşeni, se afla la volanul unei maşini care avea numerele expirate din 8 noiembrie. Tânărul nu deţinea nici permis de conducere şi în urma estării alcoolemiei s-a dovedit că avea 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Faţă de cei doi se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. Cercetările continuă de Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean", a declarat comisarul şef Maria Cozma, purtătorul de cuânt al IPJ BN. .

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite