CNP unor absolvenţi de clasa a VIII-a a fost publicat pe site-ul Inspectoratul Şcolar Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codul numeric personal a 245 de elevi admişi  la liceele vocaţionale   a ajuns ieri pe pagina de  internet a Inspectoratului Şcolar din Bistriţa-Năsăud. Reprezentanţii Inspectoratului au remediat greşeala, dar au dat vina pe sistemul informatic

Timp de două  ore  numele elevilor care au fost admişi la liceele militare şi la cele de arte au stat ieri pe site-ul Inspectoratului şcolar Bistriţa-Năsăud(ISJ) cu tot cu codul numeric personal  a copiilor.

Şefii ISJ dau vina pe sistemului   informatic, dar şi pe încărcătura foarte mare din ultima perioadă:"dintr-o eroare regretabilă a fost publicată aceeaşi listă completată pentru Centrul Naţional de Admitere, care cuprindea şi o coloană cu CNP. Deşi coloana era ascunsă, o eroare a sistemului informatic supraîncărcat a făcut ca această coloană să apară totuşi", precizează AnaMaria Leuca, purtatorul de cuvânt al ISJ Bistriţa-Năsăud. 

Deocamdată nu este clar dacă va plăti cineva pentru  publicarea datelor personale a copiilor, mai ales că inspectorii dau vina pe supraaglomerare." Pe lângă examenele de evaluare, Bacalaureat , am avut şi Balcaniada de Informatică", mai spune Leuca.                                                                                                                                                 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite