Pentru că CJ nu i-a dat bani, Primăria Bistriţa refuză să plătească gunoiul şi canalizarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la varianta distribuirii banilor de către CJ din 19 ianuarie, Primăria Bistriţa primea 110.000 lei pentru apa canal şi deşeuri, odatpă cu revenirea asupra distribuirii banilor consilierii judeţeni au decis că bugetul Bistriţei este destul de mare şi nu mai au nevoie de alţi bani.

„Nici anul acesta şi nici anii trecuţi, nici măcar în mandatele lui Gheorghe Marinescu Bistriţa nu a primit bani deoarece bugetul lor este foarte mare, fiind aproape cât cel al Coniliului Judeţean", a explicat preşedintele Liviu Rusu decizia luată. În plus, preşedintele CJ spune că în ultima vreme au luat mai multe drumuri de la intrările în oraş pentru a le reabilita din banii lor, cutind astfel oraşul de unele cheltuieli. „CJ a preluat o parte din intrările în Bistriţa şi e-a modernizat pe banii noştri. Oraşul nu mai are praf şi e un oraş curat datorită acestor lucrări, în timp ce în Bistriţa nu s-au făcut nici 5 kilometri de drumuri. Pentru voturile pe care Liviu Rusu le-a primit în Bistriţa noi facem curat în oraş", a declarat preşedintele vineri dimineaţa.

Consilierii locali au decis în schimb în şedinţa extraordinară de joi seara să nu aloca bani din buget pentru plata serviciilor Aquabis de apa şi canal şi nici a deşeurilor, bani care în primă fază trebuiau să vină de la CJ.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite