Bistriţa : Bowlingul, biliardul şi snookerul distracţia bistriţenilor sâmbătă seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistriţenii se relaxează la sfârşit de săptămână cu o partidă de biliard, snooker, bowling sau tenis de masă.  Distracţia îi costă destul de puţin pentru că preţurile practicate au rămas la nivelul celor din 2007.

Mulţi tineri aleg să-şi petreacă timpul liber în localurile unde pot juca o partidă de biliard sau tenis de masă cu prieteni sau pot arunca bila pe pista de bowling pentru a răsturna popicele.

Moonlight Club este singurul club din oraş unde se poate juca bowling. Localul nu duce lipsă de clienţi nici în timpul săptămânii, dar nici la final de săptămână. Bistriţenii sunt largi la pungă când vine vorba de distracţie şi profită de faptul că localul nu şi-a schimbat  tarifele pentru jocurile distractiv-sportive, de mai bine de doi ani. Astfel, cei care trec pragul clubului care oferă un spaţiu generos de distracţie preferă să începă distracţia cu o partidă de darts pentru care plătesc doar 1 leu fisa. Continuă cu o ora la masa de biliard, pentru care plătesc 15 lei. „ Vin mai tot timpul cu prieteni  aici . Încep lejer cu o partidă de darts, după care continuăm la biliard. E tare mişto, nici nu îţi vine să mai pleci“ spune Marian Pop, un client fidel al clubului. Cei care sunt pasionaţi de snooker plătesc 20 lei pentru a închiria o oră masa pusă la dispoziţie de club. Mulţi dintre cei care frecventează localul vin aici pentru că este singurul loc din oraş unde pot juca bowling. O tură de popice costă doar 10 lei.

Claudiu Pop, administratorul Moonlight Club, spune că bistriţenii ar trebui să aleagă să-şi petreacă timpul liber aici pentru că jocurile oferite sunt variate. „ Este singurul loc din oraş unde există pistă de bowling, iar de când l-am deschis, ţinem mereu cont de opinia clienţilor şi încercăm să transformăm orice minus al localui într-un plus“, mai spune administratorul.

Concurenţă clubului MoonLight este „8 ball club“, deschis acum şase luni, pe strada Eroilor. Acest local nu are pistă de bowlig, dar vine în întâmpinarea clienţilor cu alternative.

Aici, bistriţenii pot juca tenis de masă pentru doar  9 lei pe oră. În plus, localul are mese de futbolin, la care jucătorii pot încinge un meci de fotbal pe cinste, controlând ei înşişi mini jucătorii de fotbal. Preţul pentru o oră de joc este de 9 lei. Grigore Scridon administratorul localului  nu se plânge deocamdată de faptul că ar fi afectat de criză. Se confruntă cu  o singură problemă : bistriţenii nu au aflat încă de existenţa barului. „Locaţia aleasă pentru bar nu este tocmai cea mai bună. Momentan, cei care au aflat de el au devenit clienţi fideli. În ceea ce priveşte preţurile, atât pentru jocuri cât şi pentru băuturi, pot să spun că avem preţuri minime. Funcţionăm ca un local de zi nu ca un club de noapte, deşi programul este până la ora 2.00“, mai spune Grigore Scridon.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite