Botoşani: Poliţist de grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri,  la Grădiniţa nr.21 din Botoşani, a avut loc faza finală a concursului "MICUL PIETON", destinat copiilor de grădiniţă. Locul întâi a fost obţinut de Grădiniţa nr. 11 Botoşani

Concursul, la care au participat echipaje de la gradiniţele din tot judeţul, s-a desfăşurat în baza unui protocol de colaborare între Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Serviciul Poliţiei Rutiere.  

Concursul a avut drept scop formaarea corectă a deprinderilor privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru adoptarea unui comportament civlizat şi preventiv pe stradă. După faza zonală, care a avut loc pe data de 23 martie 2011, la faza finală s-au calificat 19 echipaje, fiecare fiind format din câte 3 copii.

Concursul a fost structurat pe trei probe şi anume  de verificare a cunoştinţelor teoretice, o probă de desen cu tematică rutieră şi o probă artistică, în care echipajele au  pregătit o scurtă scenetă prin care au demonstrat că sunt buni cunoscători ai regulilor de circulaţie.

Locul întâi a fost obţinut de Grădiniţa nr. 11 Botoşani. În final s-au acordat diplome şi premii tuturor participanţilor       

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite