Bolid lovit de tren pe calea ferată în Bistriţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost lovită de tren pe linia ferată
Maşina a fost lovită de tren pe linia ferată

Trei tineri bistriţeni au scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un tren şi aruncată la mai bine de zece metri de la locul accidentului.

Accidentul a avut loc miercuri seara pe strada Ioan Slavici din Bistriţa, la nivel cu trecerea căii ferate. Şoferul bolidului marca BMW nu a oprit pentru a se asigura la trecerea liniei de tren, iar acest lucru era să-l coste viaţa pe el şi pe prietenii lui ,deoarece tocmai în acel moment venea trenul şi le-a lovit maşina în plin.

Maşina a fost lovită de tren pe linia ferată

Click pe poze pentru galerie foto

Vinovat pentru producerea accidentului este şoferul de 20 de ani, care era în maşină împreună cu un prieten şi o fată. Toţi trei au ajuns la spital ,după ce au fost scoşi din maşină de martorii accidentului. În prezent, cei trei sunt în afara oricărui pericol..Maşina, în schimb, a fost distrusă în proporţie de peste 50%.

"Adrian O. de 20 ani din Monor, în timp ce conducea un autoturism la un pasajul de trecere peste calea ferată fără bariere nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "STOP" și nu s-a asigurat corespunzător, motiv pentru care a fost surprins şi accidentat de trenul personal Bistriţa Bîrgăului- Bistriţa, care circula spre Bistriţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", explică purtătorul de cuvânt al IPJ BN, subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite