Bistriţenii în căutarea Insulei Misterioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cartile lui Jules Verne la mare cautare in Bistrita
Cartile lui Jules Verne la mare cautare in Bistrita

Cel de-al doilea volum din„Insula Misterioasă" a avut mare trecere azi la chioşcurile din Bistriţa. Pentru că tonetele de ziare au fost aprovizionate în două etape, una dis -de- dimineaţă şi o alta în jurul orei 10.00, cititorii care nu au prins în jurul orei 07.00 volumul doi au alergat de la un chioşc la altul în speranţa că vor avea o şansă mai târziu.

„Alerg de dimineaţă după ziarul    „Adevărul“ cu carte. M-am învoit de la slujbă ca să pot găsi „Insula Misterioasă“ . Băieţelul meu mi-a spus dimineaţă că nici nu concepe să nu o aibă când se întoarce de la şcoală. Iar eu mă bucur că am putut să-i îndeplinesc dorinţa, pentru că aceste cărţi îl pasionează şi îl mai smulg din faţa calculatorului", explică Andreea Sigartău, o funcţionară de 37 de ani din Bistriţa.

„Mi-am luat Insula Misterioasă, acum aştept  „Steaua Sudului", pentru că că am înţeles că apare miercurea viitoare. O cumpăr pentru nepoţeii mei, dar o mai răsfoiesc şi eu.  „Mă bucur că arată ca şi acelea tipărite în vremea tinereţii noastre", explică Ioan Mureşan, pensionar din Bistriţa. Adriana Faur, o student de 21 de ani din Bistriţa,  a cumpărat volumul doi din Insula Misterioasă pentru frăţiorul ei mai mic de la chioşcul BECA din Bulevardul Decebal  dar înainte, a alergat pe la mai multe chioşcuri ca să o găsească. „Mă bucur că am reuşit să i-o cumpăr, pentru că fratele meu Ionuţ  şi-o doreşte foarte mult. Primul volum nu l-a lăsat din mână până ce nu l-a termina“, povesteşte studenta.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite