Bistriţenii, tentaţi de un safari în Africa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bunicii din Bistriţa au cumpărat astăzi al doilea număr din revista de benzi desenate „Rahan". Aceasta s-a vândut la chioşcurile din oraş împreună cu ziarul Adevărul şi suplimentul „Şcoală şi Educaţie" la preţul 7,95 de lei.

Unul dintre aceşti bunici este Cornelia Hodezan, o bistriţeancă de 54 de ani, lucrător comercial la o firmă din oraş. „Ştiu revista din tinereţe. E frumoasă. De aceea am cumpărat-o pentru nepoata mea, Iulia, de numai 5 ani", spune femeia.  Deşi Cornelia Hodezan spune că nu colecţiona „Rahan", acum o cumpără pentru că vrea să-i ofere nepoatei sale prima ei revistă de benzi desenate. Numărul de azi al revistei cuprinde şi un album pentru colecţionarea abţibildurilor de către cei care o cumpără.

Achiziţionarea acestei reviste le oferă bistriţenilor şansa de a merge într-un safari în Africa. Tot ce trebuie să facă este să dezlipească abţibildurile din fiecare număr, iar foile rămase după dezlipire (care sunt taloanele de participare la concurs) trebuie expediate la adresa OP 33, CP 80 Bucureşti.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite