Bistrițenii au stat la coadă pentru „Argentina“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Luca și-a luat ghidul pentru a lectura în timpul liber
Vasile Luca și-a luat ghidul pentru a lectura în timpul liber

Ghidul „National Geographic" în Argentina s-a distribuit azi gratuit împreună cu ziarul Adevărul. Bistrițenii au stat la coadă la primele ore pentru a intra în posesia noii colecții

Fanii Adevărul din Bistrița au făcut cozi la chioșcurile de ziare, în jurul orei 7.00, pentru a intra în posesia unui exemplar din „Argentina", ghidul turistic National Geographic distribuit gratuit împreună cu ziarul Adevărul. Zecile de exemplare din noua colecție Adevarul s-au epuizat pe parcursul dimineții.

O ţară pe săptămână cu doar 12,99 de lei

Colecţia de ghiduri turistice „National Geographic Traveler" poate fi cumărată în fiecare vineri, numai împreună cu ziarul „Adevărul". Primele două volume, „Argentina" şi „Peru", sunt oferite gratuit cititorilor care cumpără ziarul „Adevărul". Colecţia numără 26 de volume, iar fiecare ghid are 336 de pagini, cu fotografii color, în care sunt prezentate destinaţii de neuitat, rute turistice, obiective şi atracţii inedite şi sfaturi de călătorie din partea autorilor şi a exploratorilor National Geographic.

Preţul unui pachet format din ghidul turistic „National Geographic Traveler" , ziarul „Adevărul" şi Ghidul „Adevărul TV" este de 12,99 de lei. Colecţia poate fi cumpărate vinerea de la chioşcurile de ziare şi în fiecare zi din librăria Adevărul din ORAŞ, DE PE STRADA. Cititorii pot obţine ghidul turistic şi dacă îşi fac abonament la ziarul „Adevărul".

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite