Bistriţenii, somaţi să îşi ridice făina de la UE!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii,  şomerii, şi persoanele cu dizabilităţi sunt aşteptaţi să îşi ia făina şi zahărul
Pensionarii, şomerii, şi persoanele cu dizabilităţi sunt aşteptaţi să îşi ia făina şi zahărul

Din cauza faptului că nu s-au înghesuit să îşi ia făina şi zahărul de care beneficiază  în mod gratuit prin programul European de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate, Direcţia Socială a primăriei are de gând să le trimită citaţii beneficiarilor, ca să le reamintească  de acest program

Mai precis, 3.752 de bistriţeni vor fi contactaţi telefonic, sau le vor fi trimise citaţii prin care vor fi chemaţi să îşi ridice cantităţile de făină şi zahăr corespunzătoare.  Fiecărui bistriţean, fie el pensionar, şomer sau persoană cu dizabilităţi, îi corespunde câte 14 kilograme de făină şi câte patru de zahăr. Deşi programul a debutat în luna octombrie a anului trecut, până în prezent doar 2.730 de bistriţeni au trecut pe la depozitul Direcţiei Sociale să îşi ia alimentele gratuite. Cei mai mulţi au fost şomerii: 1.854 de bistriţeni fără un loc de muncă au în bucătărie zahăr şi făină de la UE. „Rugămintea noastră este ca oamenii să vină să îşi ridice făina şi zahărul, trebuie să înţeleagă că este un drept de-al lor de care trebuie să profite", a spus Radu Dreptate, şeful Direcţiei de Servicii Sociale din cadrul primăriei.

Bistriţenii îşi pot ridica alimentele gratuite de la sediul Direcţiei de Servicii Sociale de pe Bulevardul Independenţei  în fiecare zi lucrătoare din săptămână, de la 8.30 la 16.00.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite