Bistriţenii care studiază în străinătate sunt aşteptaţi la Premiile pentru Excelență Academică în Străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga Studenţilor Româîni din Străinătate organizează la începutul anului viitor Gala Premiilor pentru excelenţă academică în străinătate. Orice tânăr care studiază în străinătate este aşteptat să se înscrie în concurs pentru a obţine marile premii.

Organizatorii aşteaptă toţi tinerii să se înscrie până pe data de 1 decembrie în concurs. Prim Consilier Relatii Externe - Filiala Italia - Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) spune că speră să se înscrie şi cât mai mulţi bistriţeni. „Sunt mulţi tineri bistriţeni, sunt convinsă, pe care eu nu îi cunosc şi ar putea fi eligibili.  Mi-ar plăcea să fie felicitat un bistriţean, care studiază sau a studiat în străinătate şi a avut reuşite", declară eleva de 10 a Bistriţei, studentă la rândul ei peste hotare.

Concursul are mai multe categorii, Studentul Român al Anului din America, studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român al Anului de pe alte Continente (altele decât America și Europa), Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România şi se va acorda şi marele premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate. În evaluarea studenţilor vor fi luate în considerare atât performanțele din mediul academic, cât și cele din aria extra-curriculară, fie ele în plan social  sau personal.

Decernarea premiilor. Studenții români de peste hotare şi din țară care au trecut cu brio de etapele jurizării vor fi premiați în cadrul Galei din 6 ianuarie 2012. La eveniment sunt așteptați peste 600 de studenţi şi absolvenţi români de peste hotare, tineri din țară ce aspiră să îşi definitiveze formarea universitară în străinătate.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite