Bistriţa : Bistriţenii îl pot urmări pe excentricul Bruno

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Bistriţenii îl pot urmări pe excentricul Bruno
Bistriţa : Bistriţenii îl pot urmări pe excentricul Bruno

De astăzi, la cinema Dacia, rulează comedia Bruno. Filmul este o satiră a lumii contemporane care şochează prin extravaganţa personajului principal.

Bistriţenii care şi-au programat să urmărescă un film de cinema într-una din serile de weekend trebuie să ştie că, la cinematograful Dacia, rulează comedia Bruno. O producţie din 2009, filmul a avut premiera în România, la sfârşitul lunii iulie, şi a făcut înconjorul lumii. În rolul unui ziarist homosexual fascinat de lumea modei, Sacha Baron Cohen, cel care l-a înterpretat şi pe celebrul Borat, îşi încearcă norocul în încâlcita lume a modei de peste ocean. După ce eşuează în Austria, unde nimeni nu îi remarcă „potenţialul“ în emisiunile televizate pe care le coordonează, Bruno îşi ia inima în dinţi, viaţa în mâini şi le trece dincolo de Atlantic. Ţelul lui în viaţă este să devină „cel mai cunoscut austriac după Hitler“ şi o va face într-un stil nonconformist şi ironizând tot ce poate. De la religie, la cutumele de societate şi de la snobismul creatorilor de modă, la obiceiuri lesne de catalogat drept obraznice, Bruno trece prin toate.

Un film controversat

Bruno a lansat discuţii contradictorii între cinefilii care l-au văzut pe sticlă. În timp ce unii consider producţia stupidă şi, implicit, o pierdere de vreme a timpului liber, alţii ştiu să guste umorul excentricului personaj. Cert este că americanilor le-a plăcut, iar în box-office, filmul a avut încasări de peste 30 de milioane de dolari.

Bruno poate fi urmărit pe marile ecrane începând din această după-masă, de la ora 17.30, la bilete cu preţ redus. Filmul poate fi văzut, în acest weekend, şi de la orele 20.00 şi 22.00, pe bilete cu preţ întreg de 6 lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite