Bistriţeni specializaţi în furtul de cazane pentru ţuică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri de 18 ani din comuna bistriţeană Monor s-au specializat în furtul de cazane pentru distiliat ţuica. Cei doi au fost prinşi luni de poliţişti după ce au dat al patrulea furt.

Doi băieţi de 18 ani din Monor au fost prinşi duminică noaptea în trafic de poliţiştii bistriţeni după ce oamenii legii au fost anunţaţi că dintr-o distilerie a fost furat un cazan de şuicăîn valoare de 6.000 de lei.

Proprietarul distileriei a observat în timpul nopţii lipsa cazanului şi a anunţat poliţia aceştia au prnit în cautarea hoţilor şi i-a prins în timp ce se îndreptau spre ocalitatea Şieu. „Astfel a fost depistat în trafic un autoturism în care se aflau G. Cosmin din Mintiu şi B. Lucian din Monor, ambii de 18 ani, iar în urma efectuării percheziţiei autoturismului  polițiștii au identificat în portbagaj un cazan pentru fiert ţuica de capacitate 250 litri", se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Ulterior poliţilştii au aflat că cei doi tineri sunt făptaşii altor trei furturi din localitatea Monariu din ultima perioadă. „S-a mai stabilit că, în perioada 01- februarie cei doi suspeți au comis încă trei furturi pe raza localității Monariu, de unde au  sustras cantitatea de 700 kg fier și 20 kg cupru, în valoare de 3.830 lei", se mai arată în comunicatul poliţiei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite