Bistriţa: Zilele Bistriţei împărţite între Viişoara şi Pietonal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:  Zilele Bistriţei împărţite între Viişoara şi Pietonal
Bistriţa: Zilele Bistriţei împărţite între Viişoara şi Pietonal

Sărbătoarea oraşului se va ţine anul acesta în două locaţii, în centrul oraşului şi în Heidenfeld – Viişoara (fostul obor). Organizatorii evenimentului au definitivat programul pentru cele trei zile de manifestări.

Primarul Ovidiu Creţu a anunţat încă după încheierea manifestărilor de anul trecut că în acest an tarabele cu mâncare şi suveniruri nu vor mai fi amplasate pe pietonal ci în Oborul de la Viişoara. Pentru ca acest lucru să fie posibil, oborul a fost reamenajat şi redenumit. Acesta se numeşte acum Heidenfeld. Drept urmare şi programul manifestărilor a fost împărţit.

Festivalul „Zilele Bistriţei” va debuta vineri 17 iulie la ora 10.00 la primărie. De la ora 17.00 va avea loc un spectacol folcloric pe scena care va fi amplasată în Heidenfeld, iar la Centrul Cultural Municipal va avea loc cu începere de la ora 18.00 un concert de muzică simfonică. În a doua zi de petrecere la Viişoara este programat de la ora 17.00 un alt spectacol folcloric, susţinut de Marioara Sigheartau, Petre Petruse şi Cristian Pomohaci. Pe scena de pe Pietonal este programat de la ora 20.00 un spectacol pop-rock  cu Gina Pop Band, El Negro şi Ca$$a Loco. Festivalul se va închide duminică  cu un  spectacol susţinut de Ansamblul folcloric Doiniţa şi Ansamblul folcloric Balada pe scena din Viişoara şi cu Flalexmy, Grimus şi Vama pe Pietonal.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite