Bistriţeancă premiată la „Cerbul copiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bernice are 16 ani şi învaţă la Liceul de Muzică „Tudor Jarda“ din Bistriţa
Bernice are 16 ani şi învaţă la Liceul de Muzică „Tudor Jarda“ din Bistriţa

Bernice Chitiul, o tânără cântăreaţă din Bistriţa, a câştigat un premiu dat de Radio România Cultural la secţiunea interpretare a Festivalului Internaţional de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi „Romanian Kids", cunoscut şi sub numele de „Cerbul copiilor".

Festivalul International de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi, ajuns la ediţia a şasea, a avut loc în intervalul 31 mai şi 3 iunie, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase" din Bucureşti. Concursul a avut două secţiuni, interpretare şi creaţie. La prima categorie amintită, Bernice a luat un premiu din partea Radio România Cultural.

Tânăra de 16 ani a participat şi la secţiunea creaţie cu piesa „Suflet pur", ale cărui versuri şi muzică îi aparţin, însă nu a urcat pe podium. Piesa a fost compusă în 2009 de Bernice şi tatăl ei, Florin Chitiul, şi poate fi ascultat dând click pe link-ul http://www.youtube.com/watch?v=ECzKd5vJ16w.

Juriul festivalului a fost alcătuit din Dida Drăgan (preşedintele juriului), Stela Enache, Mihai Alexandru, Alexandra Ungureanu, Cristina Haios, Cornel Ilie, Corina Voicu (producător tv), Bogdan Dragomir, Diana Radu Stan, Stelian Coman şi Dana Denisa Săndulescu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite