Bistriţa:Preotul din Tăure a pierit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preotul din Tăure, Sever Rusu, a murit în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 07.45, în localitatea Şintereag.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul conducea o maşină Renault, pe DN17, când a intrat într-o depăşire pe linie continuă, a acroşat maşina din faţă şi s-a izbit de un TIR.  Preotul a murit pe loc, iar soţia lui a fost grav rănită şi este inconştientă. Pasagerii maşinii din faţă, acroşate de maşina preotului, au fost şi ei răniţi şi se află la spital. „Poliţiştii care au intervenit la accident povestesc că n-au putut identifica marca maşinii preotului, extrem de avariată, decât după ce au verificat numărul maşinii", spune Claudia Rădoi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Starea femeii este stabilă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean din Bistriţa, Gabriela Remeş, starea femeii e stabilă. Soţia preotului are 44 de ani şi a fost operată de urgenţă la glezna stângă, pentru că are un traumatism complet, adică fracturi deschise la toate oasele gleznei. „Pe lângă problemele majore la gleznă, femeia prezintă  un trautamism cranio-cerebral acut şi contuzie abdominală.  Aceasta va rămâne internată la Unitatea de Primire Urgenţe", explică Gabriela Remeş.

La Spitalul Judeţean au mai ajuns încă doi tineri, din maşina acroşată, şi şoferul TIR-ului. Unul dintre tineri, de 22 de ani, dar şi şoferul camionului, vor fi externaţi astăzi. Celălalt pasager din maşina acroşată, de 29 de ani  suferă de traumatism cranio-cerebral şi de amnezie retroactiva si va mai ramane in Spital pentru investigatii suplimentare

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite