Bistriţa: Un tânăr a fost prins cu pliculeţe de substanţe suspecte după ce a făcut accident de maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad C. avea tri pliculete cu iarbă în buzunar
Vlad C. avea tri pliculete cu iarbă în buzunar

Un tânăr de 22 de ani din Bistriţa, Vlad C., a fost prins de poliţişti cu trei pliculeţe care  păreau a fi substanţe etnobotanice interzise.  Plicurile au fost descoperite la o verificare, după ce ieri noapte a provocat un accident de circulaţie. Analizele de laborator vor dovedi dacă tânărul consumase substanţe interzise. 

Tânărul a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a oprit în zidul unei case. În urma cerectărilor, poliţiştii au găsit asupra sa trei pliculeţe cu iarbă. „Conţinutul plicurilor a fost trimis spre analiză şi în urma verificărilor se va stabili dacă este de competenţa noastră sau a celor de la Combaterea Crimei Organizate. În cazul în care este vorba de droguri infracţiunea este mai gravă", explică purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Mariana Petroşanu.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului au constatat şi că numerele maşinii marca BMW condusă de tânăr erau iradiate. Cercetările în acest caz continuă, tânărului fiindui recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite