Bistriţa : Opt tineri,cercetaţi pentru trafic şi consum de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece persoane, între care un poliţist, un jandarm şi un subofiţer ISU, acuzate de consum şi trafic de droguri de risc şi mare risc, au fost reţinute ieri de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud.

Şeful brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate din cadrul DIICOT, Dan Bâltag, spune că duminică s-au făcut 33 de percheziţii în Bistriţa şi în judeţ. S-au identificat 52 de persoane care au fost cercetate. „Printre acestea 52 se află şi martori. Zece oameni sunt cercetaţi, iar printre aceştia 10 se numără un poliţist, un jandarm şi un subofiţet din cadrul ISU. Acesta din urmă nu este încă arestat. Din februarie îi urmărim  în urma diverselor informaţii. Am colaborat cu SRI, cu Serviciul de Informaţie şi Protecţie Internă din BN al MAI, cu conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie", declară Dan Bâltag.

Acesta mai spune că poliţistul nu avea doi ani de când lucrează în cadrul poliţiei şi cei zece riscă să fie închişi între 10 şi 20 de ani.

Update: Poliţistul arestat se numeşte Ionel T., are 25 de ani şi lucrează în cadrul poliţiei bistriţene din 2007.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite