În sfârşit Bistriţa este gata pentru sărbători. Au ajuns ultimele instalaţii pentru împodobit străzile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Epopeea instalaţiei de Crăciun din Bistriţa a luat sfârşit. Noua instalaţie de Crăciun cumpărată de Primăria Bistriţei a ajuns în sfârşit şi sâmbătă a început instalarea noilor beculeţe pe străzile oraşului

Angajaţii Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistriţa au început sâmbătă să înstaleze pe bulevardul Independenţei noua instalaţie achiziţionată pentru suma de 20.000 de euro. Instalaţia cea nouă presupune câţiva kilometri de sfere colorate şi a ajuns cu întârziere în Bistriţa din cauză că licitaţia de achiziţie a fost contestată de una dintre firmele participante. Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor a dat o soluţie abia în 6 decembrie, ziua în care au fost aprinse beculeţele în Bistriţa.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Ruşti, declara atunci că nu ştie sigur dacă vom avea anul acesta instalaţii noi pentru că exista şansa să nu ajungă instalaţiile până de Crăciun. „Vineri s-au montat ultimele instalaţii rămase de anul trecut pe pietonalul Liviu Rebreanu, iar astăzi a început montarea sferelor recent achiziţionate", a declarat Ruşti.

Luni se vor monta şi restul beculeţelor pe alte străzi importante din oraş.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite