Bistrita: A fost ridicată prima maşină din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistrita: A fost ridicată prima maşină din Bistriţa
Bistrita: A fost ridicată prima maşină din Bistriţa

Ghinionistul este un şofer din Sibiu care şi-a lăsat Renault-ul în faţa unui local de fiţe.După prima victimă au urmat şi alte maşini, utilajul de ridicare fiind solicitat din nou după un sfert de oră

Poliţia Rutieră le-a dat astăzi  primele cazuri  firmei de ridicare a maşinilor care acţionează pe teritoriul Bistriţei,  SC Duncor SRL. În jurul orelor amiezii a apărut şi clientul cu numărul 1, un Renault , înmatriculat în Sibiu, pe care şoferul l-a lăsat într-o zonă aflată sub incidenţa indicatorului ”parcarea interzisă”, în apropierea pizzeriei Tonight. După ce au aşteptat minute bune, poliţiştii rutierişti au telefonat după utilaj, maşina a fost ridicată, pusă pe platformă şi dusă a fost. A ajuns în baza de pe strada Zefirului şi coborâtă apoi cu multă grijă, pentru că era primul caz iar muncitorii, deşi au făcut destule simulări, aveau ceva emoţii.
Parcarea maşinilor în alte locuri decât cele  amenajate îi poate costa pe şoferi bani mulţi.  Sibianul cu prima maşină ridicată poate plăti chiar şi 570 de lei dacă nu achită amenda în 48 de ore. Potrivit comisarului Ionel Pop, şeful biroului Poliţiei Rutiere a municipiului Bistriţa, în cazul maşinii cu numărul 1 amenda aplicată a fost de 240 de lei, plus 3 puncte de penalizare.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite