Bistriţa: Fost poliţist din Baia Mare, transportat la spital în urma unui accident pe DN 17

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Baia Mare, fost poliţist, a fost transportat, luni după-amiază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa cu fractură de claviculă, după ce maşina pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier pe DN 17.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Dan I. nu a acordat prioritate la intersecţia între DN 15A şi DN 17.

"Bărbatul se afla la volanul unei maşini. Venea dinspre Reghin şi intenţiona să intre pe DN 17. Nu a acordat prioritate şi s-a ciocnit cu un alt autoturism marca Fiat, înmatriculat în Bistriţa-Năsăud, care circula regulamentar pe DN 17. În urma impactului, doar bărbatul de 60 de ani a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii fac o anchetă pentru a afla cauzele acestui accident", a spus Gorgan.

Conform Poliţiei, bărbatul a suferit o fractură de claviculă.
Potrivit unor surse oficiale, bărbatul este un fost poliţist, comisarul şef (r) Dan Ioan, care a condus inclusiv Biroul Cercetări Penale al Poliţiei Baia Mare. El conducea o maşină marca Renault.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite