Bistriţa : Şi-a luat lucrurile cu el pe lumea cealaltă (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Şi-a luat lucrurile cu el pe lumea cealaltă (Galerie Foto)
Bistriţa : Şi-a luat lucrurile cu el pe lumea cealaltă (Galerie Foto)

S-a aruncat de la etajul trei după ce şi-a aruncat lucrurile pe geam. Valer Moldovan, un pensionar militar de 83 de ani din Bistriţa s-a aruncat ieri pe geam, după ce şi-a aruncat pantofii, câteva ziare şi alte obiecte din casă

Valer Moldovan  a fost găsit, ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00, zăcând în spatele blocului, fără suflare. Bărbatul s-a aruncat de la etajul trei de unde locuia singur, după ce soţia lui a murit în urmă cu şase luni. Vecinii spun că, în jurul orei 01.30, alaltăieri noapte, au auzit o bubuitură puternică, dar nu s-au gândit că s-a întâmplat nimic grav. Cadavrul bărbatului a fost găsit de o vecină de scară, care locuieşte chiar sub apartamentul de unde s-a aruncat bărbatul, pe Aleea Greuceanu „Am auzit o bubuitură, dar am crezut că e vântul care loveşte plasa de la geam. Apoi m-am uitat pe geam, azi dimineaţă şi am văzut un om pe jos, mort. Vecina de deasupra, doamna Vianu, mi-a spus că a deschis geamul să vadă cum e vremea afară. Vroia să iasă să plimbe căţelul şi nu ştia dacă să ia sau nu umbrela. Atunci l-a văzut pe vecin jos, sub geam. L-a strigat pe bărbatul ei şi au chemat poliţia. În rest, nu mai ştiu nimic. Am ieşit şi eu să văd ce s-a întâmplat. Omul era pe jos, pe spate, cu faţa la cer”, spune doamna Irina, locatară la etajul unu. Femeia adaugă că bătrânul era un om foarte echilibrat şi că nu ştie ce l-a putut determina să îşi ia viaţa. „Era un om echilibrat, un adevărat domn. Era pensionar militar”, mai spune doamna Irina.
 
Bărbatul şi-a aruncat obiectele din casă

Î
n spatele blocului, în zona în care a fost găsit cadavrul bărbatului, erau mai multe obiecte. Carolina Agape locuieşte în scara C a blocului unde s-a petrecut totul şi spune că a auzit, în noapte, cum bărbatul arunca pe geam diverse obiecte. „Am văzut că a aruncat o securice, nişte ziare, un lighean, o pereche de pantofi, o perie de rădăcină, un covoraş de maşină şi o lopăţică de şters geamul la maşină”, spune femeia. Aceasta crede că bărbatul s-a aruncat în gol pentru că nu mai putea trăi cu durerea pierderii soţiei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ramona Olari, a declarat că poliţiştii iau în calcul varianta sinucerii, ca şi cauză a decesului. „La faţa locului nu s-au găsit urme care să ateste intrarea prin efracţie în locuinţă, aşa că este probabil să fie vorba despre o sinucidere. La momentul în care poliţiştii au ajuns la locul respectiv, bărbatul era decedat. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru efectuarea autopsiei”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite