Bistrita:Elevii din Bistriţa primesc laptele din Alba-Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistrita:Elevii din Bistriţa primesc laptele din Alba-Iulia
Bistrita:Elevii din Bistriţa primesc laptele din Alba-Iulia

După ce de la începutul programului guvernamental preşcolarii şi şcolarii din Bistriţa au băut lapte din Vatra-Dornei, începând din acest an şcolar se schimbă furnizorul.

  Circa 15000 de copiii din zona Bistriţa vor bea laptele adus din Alba-Iulia, în timp ce  firma din Vatra Dornei va deservi circa 24000 de copii care învaţă în zonele Sîngeorz-Băi, Beclean, Năsăud şi  Teaca-Lechinţa.
Câştigătorii au fost stabiliţi în urma licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean, iar preţul de pornire a fost de 0,65/ bucată fără TVA.
Pe de altă parte, licitaţia electronică pentru  produsele de panificaţie a fost câştigată de firme autotohtone. SC Autovalmar SRL Bistriţa pentru zona Bistriţei şi Sângeorz-Băi alături de SC Gama SRL Herina va acoperi zonele Beclean, Năsăud şi Teaca-Lechinţa. Preţul de pornire licitaţie a fost 0,33 lei/ bucată fără TVA.

 Facturi neplătite la „Laptele şi cornul”
Consiliul Judeţean trebuie să stea în acest nou an şcolar cu ochii pe evidenţele şcolilor, după ce în urmă cu câteva luni s-a trezit cu facturi nedecontate de la bugetul naţional.  În urma controalelor efectuate de  inspectorii APIA în şcolile din judeţ s-a constatat atunci că nu s-a ţinut nici un fel de evidenţă a produselor primite şi distribuite la copii, drept urmare nu s-au decontat nici facturile plătite pentru aceste produse .

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite