Bistriţa: A intrat în comă după ce a căzut din pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 59 de ani din satul Cireşoaia, comuna Branişte, a ajuns în stare gravă la spitalul din Beclean în urma unui nefericit accident.

Poliţiştii din Beclean spun că femeia se numeşte Etelka D. şi a căzut accidental din podul casei sale din Cireşoaia. Într-o clipă de neatenţie, ea s-a dezechilibrat de pe scara pe care urcase în pod, a picat de la o înălţime de 4 metri pe o placă de beton şi s-a lovit la cap. Victima se află acum în comă profundă la secţia de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Poliţiştii din echipa operativă a Poliţiei oraşului Beclean mai spun că, în urma cercetărilor, nefericita întâmplare s-a petrecut miercuri seara. Aceştia au fost sesizaţi de cadre medicale ale spitalului din Beclean despre faptul că în ziua de 15 septembrie, la ora 20.00, a fost adusă la urgenţe pacienta  Etelka D. Femeii i s-a pus cu diagnosticul de traumatism cranian, fractură deschisă craniu, plagă deschisă în regiunea occipitală. Poliţiştii din comuna Branişte continuă cercetările.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite