Bistriţa: Un poliţist şi fiul său au fost răniţi în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul maşinii, agentul de poliţie Dumitru M., este internat la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean
Şoferul maşinii, agentul de poliţie Dumitru M., este internat la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, ieri seară, pe Drumul Naţional 17C, după ce autovehiculul condus de un poliţist, în care se afla şi fiul acestuia, a derapat şi s-a izbit de un copac.

Nefericitul accident a avut loc pe DN 17 C, drumul care leagă Bistriţa de Năsăud, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed. Potrivit dispecerului de serviciu al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alexandru Tănase, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum a fost cauza accidentului. Şoferul, Dumitru M., de 41 de ani, angajat ca agent al Poliţiei Bistriţa la Serviciul Ordine Publică, a pierdut controlul maşinii într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un copac de la marginea drumului.

Şoferul a fost grav rănit, are mai multe fracturi,iar ceilalţi doi pasageri ai maşinii au fost transportaţi cu ambulanţe la urgenţele Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Medicii spun că poliţistul Dumitru M. se află internat la chirurgie pentru investigaţii. Fiul poliţistului a fost rănit uşor şi nu a necesitat internare. Al treilea pasager, Gheorghe E., a fost rănit grav şi momentan este internat la secţia ortopedie a spitalului.

„Poliţistul era în concediu de odihnă şi îşi conducea maşina personală. Colegii săi i-au recoltat sânge pentru stabilirea alcoolemiei însă, din cauza faptului că a fost grav rănit, nu a putut fi testat cu etilotestul", afirmă dispecerul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite