Bistriţa: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la geamul Spitalului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul s-a aruncat de la etajul al patrulea al Spitalului Judeţean Bistriţa în jurul 11.30, de pe geamul de la baie. Pentru că trupul a căzut într-o zonă izolată din spatele instituţiei , puţine persoane au realizat ce s-a întâmplat.

Omul a fost găsit de paznici şi identificat după documentele din buzunar: avea un bilet de tratament eliberat de Secţia de Oncologie, cu diagnosticul de neoplasm. Se numea Liviu Dumbravă şi fusese externat de la Oncologie cu două săptămâni înainte.

Sfârşit bizar

În momentul în care a fost găsit trupul bărbatului, paznici şi-au imaginat că este un pacient al Spitalului Judeţean, ipoteză infirmată imediat după consultarea registrelor de internare. „Nu este clar încă ce căuta însSpital. A fost internat acum două săptămâni însă la Oncologie, nu aici. Dintr-un document aflat în buzunar am aflat că era diagnosticat cu neoplasm, avea şi deficit ponderal , precum şi bronşită", precizează Gabriela Remeş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

image

În locul în care a căzut bărbatul, nu exista nicio urmă: nici pete de sânge şi nici măcare iarba nu era tasată, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cu toate că poliţiştii criminalişti au adunat probe din baia de la geamul căruia bărbatul a căzut, pe palierul etajului patru, niciun pacient nu a auzit nimic. „Nu ştiu decât că a căzut, dar nu ştiu mai multe şi nici nu am auzit", spune un bistriţean internat în spital.

Cadavrul bărbatului se află acum la morga spitalului, iar legiştii aşteaptă un aviz de la poliţie pentru a putea demara autopsia şi a stabili exact cauza morţii bărbatului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite