Bistriţa: Tată şi fiică, accidentaţi pe trecerea de pietoni (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident
accident

În urmă cu puţin timp a avut loc un accident rutier cu două victime pe trecerea de pietoni din zona cantinei sociale, situate pe bulevardul Independenţei din Bistriţa.

Martorii spun că un şofer grăbit care venea dinspre Poşta veche a lovit pe trecerea de pietoni din zona cantinei sociale o fată de 14 ani şi tatăl acesteia de 43 de ani. Autovehiculul are parbrizul spart în partea dreaptă jos, semn că şoferul  ar fi circulat cu viteză. Cele două victime au fost lovite de o maşină marca Opel, de culoare roşie, înmatriculată în Bistriţa-Năsăud. Acestea sunt conştiente, dar au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare de ambulanţa chemată la accident.

2

Primul accident pe zebra roşie

Şeful Biroului Rutier al Poliţiei Bistriţa, Ionel Pop, spune că accidentul s-a produs fiindcă şoferul nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. "Accidentul s-a soldat cu două victime şi a fost produs ca urmare a neacordării de prioritate la traversarea trecerii de pietoni. Şoferului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", afirmă Ionel Pop.

1

Bărbatul care conducea maşina spune că e primul său accident din 1980 ,de când şi-a luat permisul. "Aveam 30 de km la oră, deci nu aveam viteză. Nu am vrut să-i lovesc. Au ţâşnit de după o maşină. Din cauza soarelui puternic nu i-am văzut", susţine şoferul, în vârstă de 55 de ani.

3

Traficul rutier a fost îngreunat în zonă timp de mai bine de o jumătate de orădin cauza accidentului. Bulevardul Independenţei este una dintre principalele artere de circulaţie ale oraşului, iar aici, de curând, trecerea de pietoni a fost vopsită în roşu, ca o măsură de prevenire a accidentelor rutiere. În plus, trecerea este semnalizată cu două seturi de lămpi intermitente, tocmai pentru a spori vizibilitatea acesteia pe timpul nopţii.

Accidentul de astăzi este primul prous pe o trecere de pietoni, de când acestea au fost vopsite în culoarea roşie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite