Bistrița: Fiica violată s-a stabilit într-o comună vecină satului natal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Emil Man a fost arestat, fiica acestuia, Bianca de 17 ani, a făcut terapie la centrul de plasament din Beclean. Fata a fost încredințată de judecători mamei, rezidentă în Germania, și a stat o vreme împreună cu aceasta. De două luni s-a întors acasă.

Tatăl violator din comuna Lunca Ilvei, Emil Man, de 50 de ani, a fost operat aseară de medicii de la Spitalul Județean din Târgu-Mureș după ce a făcut infarct, în aceeași zi, în sala de judecată din Năsăud. Bărbatul a fost transportat de pe stadionul de fotbal din Năsăud de un elicoper SMURD care l-a dus la Târgu-Mureș. Starea acestuia de sănătate este, deocamdată, stabilă. Cardiologii spun că intervenția chirurgicală a fost una reușită și îl țin sub supraveghere zilele următoare. Doctorii nu pot estima când acesta va fi externat. Momentan, acesta se află internat la terapie intensivă, secția cardiologie a spitalului mureșean.

Emil Man, bărbatul care și-a violat fiica, a fost operat aseară la Târgu-Mureș

Violatorul propriei fiice a făcut infarct în sala de judecată

Violatorul se afla ieri la a noua înfățișare în instanță, iar viitoarea înfățișare a fost programată pentru data de 8 aprilie.

Fiica sa, reîntoarsă acasă

Fiica violatorului, Bianca Man, a urmat anul trecut, timp de o lună, un program de terapie la centrul de plasament din Beclean. Mama acesteia a obținut în 17 august 2010 custodia Biancăi. „În august a venit mama fetiței abuzate și a dus-o în Germania", afirmă șeful Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Margit Moldovan.

Nașul adolescentei, asistentul social de la Primăria Lunca Ilvei, Adolf Șteopan, spune că Bianca s-a întors de vreo două luni din Germania și s-a stabilit în Ilva Mare, comună vecină cu Lunca Ilvei. „Știu că anul trecut a făcut consiliere psihologică la Beclean. Mama ei a venit și a dus-o în Germania, iar acum s-a întors. S-a stabilit în Ilva Mare cu prietenul ei", mai zice asistentul social.

Emil Man nu a recunoscut nimic. El le-a declarat poliţiştilor  că nu s-a atins de fiica sa şi că totul ar fi o răzbunare din partea soţiei. Adolescenta le-a povestit poliţiştilor că tatăl său o abuza sexual încă din 2007, însă a violat-o prima dată în 6 iunie 2010, nefericitul episod repetându-se în noaptea de 28 spre 29 iunie.  

Nașul Biancăi spune că tot satul este încă şocat de cumplita întâmplare. „Toți îl știam drept un familist. Nu mi-a venit să cred când mi-a povestit atunci şeful de post cele întâmplate. Sunt încă şocat de ce s-a petrecut anul trecut", mărturiseşte bărbatul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite