Bistriţa: Sunita Rostaş a fost eliberată condiţionat din penitenciarul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunita Rostaş, mama naturală a copilului care a fost ucis de o asistentă maternală din Bistriţa, a fost eliberată condiţionat din Penitenciarul Ploieşti. Ea ispăşea o pedeapsă pentru furt calificat, aflându-se la această oră la casa părintească din localitatea Reteag.

Eliberarea condiţionată a Sunitei Rostaş, mama naturală a lui Lucian Rostaş, s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, dar situaţia a ieşit la iveală, joi, după ce femeia nu s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde avusese, în urmă cu o zi, înfăţişare în dosarul 3011/112/2008, ca parte vătămată, în procesul cu asistenta maternală Marcela Făgărăşan. Avocatul Ingrid Alexandrescu, care o reprezintă pe Sunita Rostaş în proces, a declarat că femeia nu a primit citaţia de la ICCJ, cel mai probabil documentul fiind trimis la Penitenciarul Ploieşti, de unde a fost eliberată.
Reamintim faptul că Lucian Rostaş în vârstă de 4 ani a fost ucis de asistenta maternală Marcela Făgărăşan, femeia fiind trimisă în judecată la începutul lunii noiembrie a anului 2008 pentru omor calificat, vătămare corporală gravă şi rele tratamente aplicate minorului, infracţiuni pentru care procurorii au spus că riscă o pedeapsă cu închisoarea de cel mult 30 de ani. Lucian Rostaş a decedat în urma unei asfixieri mecanice cu un bol alimentar. În urma necropsiei, medicii legişti au găsit pe corpul copilului numeroase urme de maltratare.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite