Bistriţa: Şmecher cu ATV a avariat o jardinieră pentru a intra pe Pietonal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dornic să se plimbe nestingherit printre pietoni şoferul unui ATV a forţat intrarea pe Pietonalul Liviu Rebreanu, după ce a încălecat o jardinieră cu flori .

Bărbatul a intrat de pe trotuar din zona Parchetului astăzi în jurul amiezii şi nu a avut succes la prima tentativă de a forţa intrarea. După ce a realizat că spaţiul dintre jardiniere este mai îngust decât lăţimea ATV-ului , individul a ambalat a doua oară motorul şi a reuşit să împingă una dintre jardiniere, căreia i-a rupt suportul care o ţinea ancorată în pavaj. După ce a îndepărtat obstacolul bărbatul a ambalat din nou ATV-ul şi şi-a văzut de drum cu viteză, pe Pietonal, printre trecători .

N-a păţit nimic

Şmecherul cu ATV nu riscă nici măcar o amendă pentru plimbarea de astăzi, deoarece camera de luat vederi de pe Pietonal nu l-a surprins. "Din pricina unghiului în care era camera nu a fost prins în cadru. Din păcate nu este singurul care face aşa ceva. Unii intră cu ATV-uri ori scutere şi conduc cu viteză fără să le pese de oamenii care se plimbă sau de copiii care se joacă", spune Florin Frandeş, şeful Poliţiei Comunitare

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite