Bistriţa: Sezonul reducerilor a început mai repede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Bistriţa au redus preţurile la produsele estivale chiar cu 70%. Vânzătorii spun că vânzările au mers prost în acest an, că le-a rămas destulă marfă pe stoc, de aceea mulţi dintre ei au dat startul reducerilor din 15 iulie, cu o lună înainte de termen.

Bistriţenii pot să-şi cumpere haine de vară la preţuri mici. Toate magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte din oraş, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, şi-au anunţat promoţiile de 50% şi 70% prin lipirea de afişe pe vitrini. Unul dintre acestea, „Prestige" de pe strada Dornei, din centrul Bistriţei, vinde articole pentru femei şi bărbaţi la jumătate de preţ. „Nu au fost vânzări ca în alţi ani şi a rămas multă marfă pe stoc. De aceea, în acest an, am început cu o lună mai repede mai repede sezonul reducerilor", spune Nicoleta Savu, vânzătoarea de la „Prestige".

Magazinul vinde fuste pentru femei la 23 de lei de la 44 de lei,  bluziţe la 28 de lei de la 54 de lei, top-uri la 15 de lei de la 29 de lei, rochii la 45 de  lei de la 89,9 lei. Nici preţurile la articolele pentru bărbaţi nu sunt mari. Cămăşile cu mânecă scurtă costă 25 de lei de la 49,9 de lei, iar tricourile - 20 de lei de la 39 lei.

Top-uri de firmă la 9,9 lei

Promoţii de 70% se practică la rochiile de vară, bluzele top, fustele, pantalonii scurţi şi costumele de baie de la „House of Art" din cadrul complexului „Winmarkt", de lângă gară. Gestionarul firmei, Marioara Moldovan, spune că la această firmă promoţiile de 70% au început încă din luna mai. „Avem bluze top şi sutiene de plajă la 9,9 lei. Am început sezonul reducerilor mai repede fiindcă a venit vara mai repede", susţine gestionarul. Acesta adaugă că zilnic au peste 50 de clienţi.    

Reduceri la sandale şi pantofi

Magazinul Crarop are, de câteva zile, sandale şi pantofi din piele la preţuri de 15, 20 şi 45 de lei. „Mi-am luat deja o rochiţă la 50 de lei şi sandale la 20 de lei de la Crarop. Aştept ziua de luni ca să-mi iau salariul şi să mai dau o tură prin magazine", afirmă Mihaela Rad, o tânără de 26 de ani din Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite