Bistriţa: S-a născut de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Molnar, alături de drapelul naţional
Gabriel Molnar, alături de drapelul naţional

Gabriel Molnar este un tânăr din Bistriţa care s-a născut de Ziua Naţională a României. El a împlinit astăzi 20 de ani şi este mândru că este român. Visul său este să devină un mare dansator şi să urce pe scenă alături de cântăreaţa pop Madonna.

Tânărul este student în anul I la Facultatea de Studii Europene din cadrul filialei UBB din Bistriţa. „Azi e o zi deosebită nu numai pentru că e aniversarea mea. E o zi în care ar trebui să fim mândri că suntem români", spune Gabriel. El şi-a sărbătorit ziua de naştere sâmbătă alături de prieteni, iar astăzi va ieşi în oraş la o bere cu aceştia.

Dintre cadourile primite, cel de care e tare mândru de un disc original de pick-up cu Madonna, adus din Marea Britanie. „Îmi place mult Madonna şi vreau să urmez o şcoală de dans ca să devin un bun dansator. Îmi doresc enorm să dansez alături de ea", afirmă Gabriel.

Nu şi-a găsit job

Gabriel şi-a căutat un loc de muncă cu jumătate de normă în Bistriţa, dar nu a găsit. „Îmi place să muncesc . Nu contează domeniul, dar într-o echipă. La noi lumea nu e prea încântată de idee de job part-time", zice cu regret sărbătoritul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite