Bistriţa: Răsfăţ la Băile Figa - Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară" vă face câteva recomandări de ptrecere a timpului liber în acest sfârşit de săptămână. Pentru cei care nu au planuri stabilite deja, o ieşire la Băile Figa sau la Poiana Zânelor poate fi o alternativă de petrecere a zilelor libere. 

RELAXARE

Răsfăţ la Băile Figa

 Cei care nu au apucat să vadă noua staţiune turistică din Becelan o pot face în acest weekend. Băile Figa, situate la 42 de kilometri de Bistriţa, dispun de multiple opţiuni de petrecere a timpului liber. Pentru o oră de tenis de masă şi de câmp, turistul trebuie să scoată din buzunar 20 lei, iar pentru o partidă de fotbal, 30lei. Pentru a intra în interiorul bazei staţiunii se plăteşte o taxă de 10 lei. Acolo se află bazinul cu apă dulce, centrul spa care oferă împachetări gratuite cu nămol şi sala de fitness, unde o oră de mişcare costă 2 leu. Tot atât costă 20 de minute de relaxare în jacuzzi şi la saună.

PETRECERE

Sărbătoare în Zagra

Bistriţenii sunt invitaţi duminică, de la ora 10.00, în comuna Zagra la „Sărbătoarea costumului popular şi hora satului", eveniment organizat de Parohia Orotodoxă în colaborare cu Primăria comunei Zagra. Programul începe de dimineaţă, de la ora 10.00,cu o slujbă oficiată la biserica din comună. Pe urmă, de la ora 11.00, sătenii şi invitaţii vor putea asista la o paradă a portului popular şi o horă, organizate în incita Căminului Cultural din Zagra. Responsabil de întreţinerea asistenţei cu multă voie bună şi muzică românească va fi „Taraful Ionică Moldovan" din Sângeorz-Băi.

TURISM

Weekend la Poiana Zânelor

Bistriţenii care vor să evadeze din oraş în acest sfârşit de săptămână pot da o fugă până la complexul de cabane Poina Zânelor. Pentru doar 130 de lei de persoană pe sejur, bistriţenii care aleg Poiana Zânelor beneficiază de două nopţi de cazare cu mic-dejun inclus şi cu cină sâmbătă seara. Pe durata sejurului, de diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber, printre care mersul pe frânghie, zborul pe cordelină, paintball sau chiar trasee turistice în munţi până la o altitudine de 2.270 de metri. Cei care vor să se relaxeze pot opta pentru o baie în piscină sau şedinţe de saună, solar, fitness şi masaj. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite