Bistriţa: RECOMANDĂRI de WEEKEND: „Regele Brazilor“ şi Plajă la Băile Figa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistriţenii se pot relaxa în acest sfârşit de săptămână la plaja din parcul balnear Băile Figa şi la Festivalul Internaţional de Folclor „Regele Brazilor" de la Prundu Bârgăului.

FOLCLOR

Regele Brazilor"

Iubitorii folclorului sunt aşteptaţi sâmbătă la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Regele Brazilor", la Prundu Bârgăului, o comună din apropierea Bistriţei. La eveniment şi-au anunţat prezenţa formaţii din Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi România (Suceava şi Bistriţa-Năsăud). Acestea vor fi primate de organizatori, iar duminică, de la ora 10.00, vor evolua pe scenă. Tot duminică va avea loc Gala laureaţilor. Musafirii vor pleca luni, 16 august, după ce vor vizita Castelul Dracula. „Regele Brazilor" este organizat de Primăria Prundu Bârgăului şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud. F.P.

RELAXARE

Plajă la Băile Figa

După o săptămână plină, bistriţenii se pot relaxa făcând o baie în piscina cu apă sărată din parcul balnear de la Figa. Ei se pot şi bronza pe plaja de lângă piscină, unde au tot ce trebuie, de la şezlonguri, umbreluţe până la chioşcuri pentru mici, băuturi răcoritoare şi alte bucate de-ale gurii. Doritorii pot juca tenis de masă şi tenis de câmp, dar se pot relaxa atât la saună, jacuzzi, cât şi în salonul de masaj. Intrarea costă 10 lei.  F.P.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite